Daktent kopen

Daktent kopen

Ga je graag kamperen en ben je op zoek naar een geschikte slaapplek? Dan bieden wij van Koala Creek® een daktent voor een comfortabele en veilige nachtrust. Binnen vijf minuten kun je je slaapplek al opzetten. Blijf je niet op één plek? Dat is ook geen probleem! Binnen nog geen tien minuten heb je alles weer ingepakt om je reis te vervolgen naar een andere bestemming. Twijfel daarom niet langer en neem een kijkje op onze website om de mogelijke opties voor een daktent kopen te bekijken.

Verschillende soorten daktenten

Bij Koala Creek vind je een breed assortiment aan klapdaktenten, auto luifels en daktent accessoires. Er zijn verschillende maten en uitvoeringen beschikbaar van de meeste van onze producten. De benodigde maat is afhankelijk van het aantal personen dat in de daktent gaat overnachten. Om iedereen de vrijheid te bieden tijdens het kamperen, hebben we daktenten te koop die passen bij elk budget. De beschikbare maten zijn:

– 140 cm. Brede daktenten: over het algemeen geschikt voor twee personen.
– 160 cm. Brede daktenten: worden in het algemeen gebruikt door twee tot drie personen.
– 190 cm. Brede daktenten: een ruime daktent voor meerdere volwassenen of voor ouders met twee kinderen.
– Het matras is altijd ca. 240 cm, lang en stevig uitgevoerd. En wordt samen met de daktent ingeklapt.

Onze daktent kan gemakkelijk op je auto of aanhangwagen worden geïnstalleerd. Het geeft je de mogelijkheid om de meest bijzondere plekken te bezoeken. Onze daktenten worden ontwikkeld zonder concessies te doen aan de kwaliteit, en zijn gemaakt van hoogwaardig Technisch Katoen tentdoek. (Rip Stop Polyester Katoen mengsel) Ze zijn zeer sterk, relatief licht in gewicht, en de 230 cm lange ladder zit eraan gemonteerd. Dit maakt het gemakkelijk om een daktent op te zetten, af te breken en te vervoeren. Bij een ingeklapte daktent kun je de slaapspullen prima laten liggen tussen de ingeklapte matras. Tijdens het rijden is de gehele daktent water- en stofdicht afgesloten met een speciale cover. Mocht je na een natte nacht moeten inklappen dan is dit ook geen probleem, mits de daktent binnen 24 uur weer uitgeklapt wordt om te luchten. Naast de daktenten die boven op de auto worden gemonteerd, bieden wij ook bijpassende ondertenten aan. Deze zijn makkelijk te installeren aan je daktent en bieden je meer ruimte en privacy tijdens het kamperen.

Daktent kopen

Dealers in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland

Als je op zoek bent naar een geschikte daktent voor je kampeervakantie dan kun je altijd bij een van onze dealers terecht. Onze producten zijn uitsluitend te koop bij geselecteerde dealers in onder andere Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland. Hier kun je niet alleen een daktent kopen, maar vaak ook huren. Ook als je graag advies wilt bij het kopen van een daktent, staan onze deskundige dealers altijd voor je klaar. Bij de dealers kun je zelf ervaren hoe het is om een daktent te hebben, op te zetten en weer af te breken. Ze kunnen je helpen bij zowel het monteren als demonteren van je daktent. Ben je geïnteresseerd in een comfortabele daktent kopen? Duik dan dieper in onze website en kom langs bij een van onze dealers bij jou in de buurt!

Daktent kopen bij Koala Creek

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van kampeervakanties bieden wij hoogwaardige producten van de beste kwaliteit. Onze producten zijn gemaakt om avonturiers die met de auto op reis gaan, comfort en een veilige slaapplek te bieden. Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om te genieten van de prachtige natuur en bieden daarom de beste daktenten aan tegen een scherpe prijs. Op deze manier weet je waar je aan toe bent en kun je goed aan je vakantie beginnen. Wij van Koala Creek doen daarnaast ook ons best om bij te dragen aan het natuurbehoud. Daarom sponsoren wij een boom, die geplant zal worden door Trees for All, bij iedere daktent die verkocht wordt.

Wij hebben voor verschillende soorten auto’s de perfecte daktent. Zo kun je bij ons terecht voor een daktent voor een Land Rover. Wil je voorzien worden van meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met een van onze experts op en wij helpen jou veilig en comfortabel op weg!