Daktenten op trailer en aanhangwagen

Daktent op een aanhanger

Ga jij binnenkort met je auto op vakantie en wil je een daktent op je aanhanger? Dan ben je bij Koala Creek aan het juiste adres! Wij bieden namelijk diverse maten daktenten aan zodat jij een onvergetelijke vakantie kunt beleven. Met een daktent op een aanhanger kun je overal heen en kun je gaan en staan waar je wil. Na deze unieke belevenis wil je niets anders meer. Daarom zijn daktenten van Koala Creek essentieel voor een zorgeloze vakantie.

Wat is een daktent?

Een daktent is een soort opvouwbare tent die gemakkelijk op uw aanhanger of auto vast kunt maken. Doordat je onze daktenten op een aanhanger kunnen monteren, maakt het type auto dat je rijdt niet meer uit. Je kunt het zien als een op zichzelf staande eenheid die je overal kunt neerzetten om te kamperen. Indien de daktent op de aanhanger is ingeklapt, is deze misschien een paar centimeter langer dan het voertuig. Wanneer de tent uitgeklapt is, zul je versteld staan. Een stevig, plat oppervlak waarop je kunt genieten van een welverdiende nachtrust.

Waarom zou je kiezen voor een daktent op een aanhanger?

Waar vroeger op vakantie een normale tent een must was, zijn tijden geëvolueerd. Met een daktent op je aanhanger ga je nog een stap verder. Om hier een duidelijk verschil in te maken, leggen we je graag de voordelen van een daktent uit:

  • Het is snel en eenvoudig op te zetten. Geen constante ruzie met haringen, touw lijnen of andere frustratie momenten die op je pad komen tijdens het opzetten van een tent. Open de daktent op je aanhanger, vouw de tent volledig uit en je kunt er zo gebruik van maken.
  • Aan de andere kant is het ook weer heel gemakkelijk om in te klappen. Alles vouwt naar binnen, zodat je deze eventueel de volgende dag weer zo kunt gebruiken.
  • Veilig & comfortabel: je zult niet meer in een plas water komen te liggen als het een nacht heeft geregend. Daarnaast krijg je ook te maken met een betere luchtcirculatie. Dit komt omdat de lucht aan alle kanten om de tent heen kan.
  • Slaapoppervlak: op het moment dat je in een daktent gaat slapen, zul je op een fijn oppervlak komen te liggen. Je hoeft geen rekening meer te houden met kuiltjes, takken of andere ongemakken.

Welke daktent heb je nodig?

Ga je op vakantie met je daktent op je aanhanger? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij verschillende maten die jouw vakantie alleen maar beter kunnen maken.

Onze eerste soort daktent is 140 cm breed. Deze is over het algemeen voor maximaal 2 personen geschikt, aangezien je wel nog comfortabel wilt slapen.

Onze tweede maat is 160 cm breed. Deze is net iets groter dan het vorige model en biedt ook iets meer ruimte. Hierin is het mogelijk tussen de 2-3 personen in te slapen. Ideaal voor een klein gezin dus!

Omdat Koala Creek van alle markten thuis is, hebben wij nog een groter model dan de vorige twee. Deze daktent is maar liefst 190 cm breed. Het is mogelijk om hierin met meerdere volwassenen te slapen. Denk bijvoorbeeld aan ouders met hun jonge kinderen.

Een daktent voor jouw aanhangwagen kopen

Ben jij nu volledig overtuigd geraakt en kun je niet wachten om het avontuur van je leven aan te gaan? Ga dan eens langs bij een van onze dealers. Zij kunnen je verder helpen met het realiseren van jouw dromen. Onze erkende dealers zijn in onder andere Nederland, België en Duitsland te vinden. Zij zullen je helpen met al je vragen en zullen er alles aan doen jouw tent naar wens te maken.

Daarnaast kunnen ze je ook meenemen door het assortiment, ze hebben voldoende ervaring om jou te kunnen vertellen wat wel en niet handig is om mee te nemen. Zo ben jij op alle situaties voorbereid.

De daktent voor op je aanhanger kopen doe je bij een Koala Creek dealer.

Koala Creek is een merknaam van TWISTIM. De producten die wij verkopen zijn van topkwaliteit en zijn daarnaast enkel verkrijgbaar bij officiële partners van TWISTIM door heel Europa. Jaar na jaar zijn de daktenten doorontwikkeld tot de daktenten die we nu hebben. Daarnaast voldoen ze aan de eisen van de Europese reiziger met aandacht voor detail en constante verbetering. Of je nu op vakantie gaat naar Frankrijk of Italië, op deze manier kun jij volledig uitgerust op vakantie en beleef je het avontuur van je dromen.

Als er nog eventuele vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op! Wij zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen.