Daktent voor land rover

Daktent voor Land Rover

Ga jij met je eigen LAND ROVER op avontuur en wil je je slaapplek bij de hand hebben? Dan ben je bij Koala Creek aan het juiste adres. Wij bieden namelijk daktenten voor alle merken auto’s aan. Dus ook voor jouw LAND ROVER. Met een daktent ben je vrij om te gaan en staan waar jij wilt. Het geeft je de mogelijkheid om de meest unieke plekken te bezoeken en te overnachten in de natuur. Binnen een handomdraai heb jij een veilige en comfortabele slaapplek gerealiseerd met een daktent voor een land rover. Daktenten van koala Creek zijn onmisbaar voor je avontuur met een land rover!

Wat is een daktent?

Met een klapdaktent creëer je optimaal comfort voor de perfecte slaapplek tijdens je kampeervakantie met de auto. Klapdaktenten van Koala Creek zijn mobiele overnachtingsplekken die bovenop auto’s en aanhangwagens geplaatst kunnen worden. Klapdaktenten vinden hun oorsprong bij avontuurlijke reizigers die door onbewoonde gebieden trokken. Hier was zelden een veilige slaapplek te vinden. Met een daktent was dit probleem opgelost. Hoog, droog en veilig voor wilde dieren.

Daktenten zijn uiterst geschikt voor een LAND ROVER. Ze zijn eenvoudig binnen een paar minuten op te zetten. Om het proces nog gemakkelijker te maken, wordt er in deze video’s uitgelegd hoe je de daktenten op een auto opzet.  Ben je van plan om rond te reizen en meerdere bestemmingen te bezoeken? Dat is dit geen probleem! Een daktent is weer net zo eenvoudig af te breken en te vervoeren. Naast een daktent bieden wij ook daktent ondertenten,  luifels en andere accessoires voor daktentvakanties aan, om de tent uit te breiden en je kampeerervaring naar een hoger niveau te tillen.

Hoe groot moet mijn daktent zijn?

Ga je op kampeervakantie en overweeg je om een daktent te kopen? Dan bieden wij van Koala Creek verschillende mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan klapdaktenten in verschillende maten (140 cm, 160 cm en 190 cm breed). De maat die jij nodig hebt, hangt af van het aantal personen dat mee op reis gaan. Het is immers belangrijk dat iedere passagier comfortabel in de daktent kan overnachten. Het gemonteerde matras is altijd ca. 240 cm lang.

Onze autodaktenten bestaan alleen maar uit materialen van topkwaliteit en hebben unieke, handige details voor meer gemak. Ook zijn de daktenten voor op jouw LAND ROVER bestand tegen weer en wind. Het weer is onvoorspelbaar en je weet nooit wat je onderweg te wachten staat. Met een daktent op jouw LAND ROVER kan je veilig overnachten waar jij wilt. Een stevig voertuig plus een stevige daktent garandeert veiligheid op reis! En nat inklappen (mits binnen 24 weer uitgeklapt om te luchten) is ook totaal geen probleem.

Daktent voor een LAND ROVER kopen

Ben je overtuigd van de toegevoegde waarde van een daktent voor je land rover en kan je niet wachten om de vrijheid op te zoeken? Breng dan eerst een bezoekje aan een van onze erkende dealers, actief in onder andere Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland. Klik hier en vind een dealer bij jou in de buurt om langs te gaan. Zij kunnen jouw advies op maat geven en helpen jou bij het uitkiezen van een geschikte daktent voor op jouw LAND ROVER.

Laat je door deze experts ook adviseren over het aanvullende assortiment van Koala Creek. Onze aanvullende artikelen kunnen je ervaring met een daktent onvergetelijk maken. Op deze manier ben je van alle gemakken voorzien en kan je avontuurlijke of verre reis beginnen!

Daktent LAND ROVER bij Koala Creek

Koala Creek is een merknaam van TWISTIM. Onze producten worden ontworpen zonder consessies aan de kwaliteit te doen, en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde dealers van TWISTIM in Europa. Door de jarenlange ervaring met kampeervakanties zijn de producten van de allerhoogste kwaliteit en voldoen ze aan alle eisen van de recreatieve Europese reiziger en kampeerder met aandacht voor comfort en detail. Wij bieden reizigers de zeldzame combinatie van comfort en natuur. Op deze manier kan je uitgerust verder op weg en genieten van een ultieme droomvakantie.

Benieuwd wat we jou kunnen bieden op gebied van een daktent kopen, of wil je graag meer informatie over een geschikte LAND ROVER daktent? Wij helpen jou graag. Neem contact met ons op en we helpen jou op weg!