Daktent personenauto

Daktent personenauto

We leven in een wereld waarin we steeds meer de behoeften hebben erop uit te trekken. Daarom is het ook een logische ontwikkeling dat de daktent voor personenauto’s meer en meer in de populariteit komt. Wie wil er nu niet genieten van de vrije natuur en helemaal tot rust komen. Wij van Koala Creek begrijpen je helemaal en dat is dan ook de reden waarom wij verschillende soorten daktenten voor personenauto’s in ons assortiment hebben.

Wat is een daktent voor een personenauto?

Om het zo compact mogelijk te houden, hebben wij een inklapbare tent ontwikkeld die boven op een personenauto kan worden geplaatst. Dit kan een ideale oplossing zijn voor personen die graag op vakantie gaan met de auto en willen genieten van hun vrijheid. Deze daktenten bestaan uit een stevige basis en frame die gemakkelijk op het dak kan worden geplaatst, waardoor het opzetten van de tent zelf binnen enkele minuten gebeurd kan zijn. Door middel van een uitschuifbare ladder is het mogelijk deze daktent voor personenauto te betreden.

Wat zijn de voordelen van een daktent op een personenauto?

Hoewel het misschien nieuw en spannend is om voor de eerste keer te vervoeren, heeft een daktent meerdere voordelen ten opzichte van een normale tent. Enkele voordelen zijn:

  • Hoog en droog: in een daktent slaap je op het dak van je auto. Hierdoor hoef je niet meer op een koude, modderige of natte ondergrond te liggen. Daarnaast zul je ook geen last meer hebben van een ongelijke ondergrond waardoor rugklachten kunnen ontstaan. Temeer omdat er standaard een goede matras in de daktent zit.
  • Vrijheid: je kunt ervan uitgaan dat een daktent je een gevoel van vrijheid zal geven, zelfs voordat je deze hebt gekocht. Je bent met een daktent op je personenauto een stuk wendbaarder en je komt op plekken waar je bijvoorbeeld met een caravan niet kunt komen.
  • Avontuur: creëer je eigen verhaal! Je kunt je eigen route bepalen, bepalen waar je stopt en de avonturier in je los laten. Of je nu stopt in de bergen, langs het strand of in de stad, een daktent personenauto biedt dit allemaal!
daktent op personenauto

Maten en soorten daktenten

Wij van Koala Creek zijn ervan overtuigd dat de vrijheid je een gevoel van vreugde op kan leveren waardoor je totaal anders op vakantie gaat. Om het zo duidelijk mogelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van maten en soorten softcover daktenten die wij aanbieden (met een cover – hoes over de daktent) . Ons assortiment omvat de volgende maten:

  • Koala Creek 140: deze daktenten met een matrasmaat van 140 cm breed en ca. 240 cm lang. Deze is over het algemeen geschikt voor 2 personen. Daarnaast is deze daktent personenauto 4 seizoenen bestendig. Je kunt hem dus op ieder moment van het jaar gebruiken.
  • Koala Creek 160: dit zijn daktenten met een matrasmaat van ca. 160 cm breed en hebben een lengte van 240 centimeter. Deze daktenten zijn het meest geschikt voor tussen de 2-3 personen, meer raden wij echter niet aan omdat je wel nog comfortabel wilt slapen.
  • Koala Creek 190: als laatste model eindigen we met het grootste formaat! Een matrasmaat van maar liefst 190 cm breed en 240 cm lang. In deze tent is het mogelijk met meerdere volwassenen in te slapen. Net zoals de vorige twee varianten is deze tent ook geschikt voor alle seizoenen.
  • In de loop van 2024 komt Koala Creek ook op de markt met hardcover daktenten.

Dealers in heel Europa

Als je op zoek bent naar een ideale daktent voor je vakantie of korte trip, kun je altijd bij een van onze dealers terecht. Onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij onze dealers die in onder andere Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk te vinden zijn. Het is vaak ook mogelijk een daktent voor personenauto te huren in plaats van te kopen. Als je bij het aanschaffen van een daktent hulp nodig hebt, staan de medewerkers bij onze dealers voor je klaar om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Laat je meenemen langs ons aanvullende assortiment om je reis zo compleet mogelijk te maken en geen dingen te vergeten.

Voor de aanschaf van een daktent voor een personenauto kies je voor Koala Creek

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat we jou aanbieden. Wij willen de klant alleen met de beste kwaliteit  (compromisloos) de deur uit zien gaan en garanderen ondersteuning bij eventuele problemen. De producten die wij aanbieden, zijn gemaakt om reizigers met de auto een comfortabele en veilige slaapplek te bieden. Er gaat niets boven een heerlijke reis waarin je kunt genieten van al het moois dat de wereld ons te bieden heeft.

Koala Creek is een merk van TWISTIM. De producten die wij verkopen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij officiële partners. Deze daktenten zijn jaar na jaar doorontwikkeld en dat zullen we de komende jaren blijven doen om de klant steeds maar weer te kunnen verrassen. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.