Daktenten op 4×4 en SUV

Daktent SUV

Wil je een vakantie vol avontuur met de auto? Ga dan voor een daktent op je SUV, precies wat je nodig hebt. Je bent niet gebonden aan één plek, want je kunt hem snel opvouwen en wegrijden wanneer je maar wilt tijdens je autovakantie. Wil je het assortiment van Koala Creek beter bekijken? Lees dan snel verder of bezoek de website van Koala Creek®.

Soorten en maten daktenten voor SUV bij Koala Creek®

Niet iedereen heeft dezelfde auto en niet iedereen heeft dezelfde slaapbehoeften. Daarom hebben wij daktenten voor 4×4 SUV’s in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een Koala Creek® daktent van 140 centimeter breed, 160 centimeter breed of zelfs 190 centimeter breed. De kleinste variant is geschikt voor 2 personen, de 160 centimeter tent voor 2 tot 3 personen en de grootste daktent van 190 centimeter voor 2 tot 4 personen. Je kunt dus gemakkelijk met het hele gezin in een van de tenten overnachten. Alle modellen hebben een (zeer goede matras)lengte van 240 centimeter en bieden daardoor zowel kleine als grote kampeerders een comfortabele ruimte. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten tenten, zoals de Eiger, de Teide, de Overlander en de nieuwste nieuwe groene Wanderlust met bodemtent! Dit zijn allemaal Softcover daktenten met een hoes erover. In de loop van 2023 komen er ook hardcover modellen bij Koala Creek® in het assortiment.

Waarom je een daktent op je SUV nodig hebt

Er zullen veel momenten zijn waarop een daktent van pas kan komen tijdens jouw vakantie. Omdat we bij Koala Creek® veel kampeerervaring hebben, zijn we ervan overtuigd dat ook jij baat kunt hebben bij een van de tenten uit ons assortiment.

Bijvoorbeeld: een daktent voor een SUV neemt niet veel ruimte in beslag. De tent bevindt zich immers op het dak van uw SUV. Dus als je niet in de buurt bent van een grote camping, biedt een daktent je altijd een veilige slaapplaats. Maar een SUV daktent biedt nog meer mogelijkheden. Je kunt de ruimte onder de tent bijvoorbeeld gebruiken als opslagruimte of als zitplaats. Je vindt de mogelijkheden op onze website.

Zoals gezegd kun je de daktent voor SUV’s gebruiken waar je maar wilt. Koala Creek daktenten zijn ook erg praktisch om mee te nemen. Je hoeft bijvoorbeeld geen ruimte in jouw auto te reserveren of ingewikkelde constructies op jouw dak te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt zijn 2 dakdragers. Onze systemen zijn eenvoudig te installeren op het dak van je auto. Vouw de daktent uit en uw slaapplaats is al klaar! Een daktent kan daarom erg praktisch zijn als je afhankelijk bent van jouw auto, bijvoorbeeld tijdens een roadtrip. Belangrijk: Zorg ervoor dat de afmetingen van de dakdragerset en de gekozen daktent kleiner zijn dan de maximale dakbelasting van jouw auto. Wanneer je op het dak slaapt, mag de toegestane massa op het dak over het algemeen 5-6 keer hoger zijn dan wanneer je rijdt (dynamische belasting).

Vandaag op vakantie met een daktent op je SUV?

Koala Creek biedt de juiste daktent voor elk type voertuig. Of je nu met een personen auto, 4×4, SUV of bestelwagen op vakantie gaat, er is altijd een geschikte daktent voor jou. Je kunt de daktent zelfs op een aanhanger monteren! Koala Creek biedt ook andere artikelen om je reis compleet te maken en je het comfort te bieden dat je nodig hebt. Misschien heb je een handig opbergnet nodig voor al je spullen? Zo is alles binnen handbereik in jouw daktent en heb je altijd genoeg ruimte. We raden ook onze luifels aan. Ze zijn uiterst praktisch als je bescherming nodig hebt tegen de regen of in de schaduw wilt zitten als de zon fel aan de hemel schijnt. Ben je geïnteresseerd en wil je graag op avontuur? Bezoek dan een van onze dealers. Je vindt ons in heel Europa, zodat je je kampeeruitrusting ook op vakantie kunt kopen.

daktent op SUV