Koala Creek nu ook in het Duits!

Sinds kort is de website van Koala Creek ook volledig in het Duits te lezen en gebruiken! Aangezien Duitsland natuurlijk een prachtig land is om op daktentvakantie te gaan breiden we onze website graag uit naar dit mooie buurland. Vanaf heden kun je onze website dan ook geheel in het Duits gaan gebruiken. Het volledig aanbod in producten van Koala Creek is te lezen in de Duitse taal zodat we een passende website hebben die voor zoveel mogelijk mensen gebruiksvriendelijk is. Met deze uitbreiding van onze website zorgen we er nu namelijk voor dat de website zowel in het Nederlands als in het Duitsland te gebruiken is. Aangezien daktentvakanties steeds populairder worden willen wij de grote vraag naar daktenten in Duitsland graag beantwoorden met deze vernieuwde website.

Duitsland als startpunt voor jouw daktentvakantie

Duitsland is een groot land, vooral vergeleken met het kleinere Nederland. Duitsland heeft dan ook een hoop te bieden als je graag wilt gaan kamperen met een daktent. In de zomer is het Nationaal park Berchtesgaden een prachtig gebied om te gaan ontdekken. Dit gebied staat namelijk bekend om zijn mooie heldere meren en groene bossen. Verder zijn de natuurgebieden van het Zwarte Woud en Jasmund ook zeker het bezoeken waard.

Een groot voordeel is dat Duitsland een centrale ligging heeft in Europa. Duitsland is dan ook een ideaal startpunt om jouw vakantie te starten. Zo kun je vanuit Duitsland doorreizen naar het oosten richting Polen of Tsjechië. Als je in de zomer graag de warmte opzoekt kun je vanuit Duitsland ook in zuidelijke richting gaan rijden richting Italië, Slovenië of Kroatië. Duitsland heeft van zichzelf dus al veel te bieden maar is daarnaast ook het ideale startpunt om de rest van Europa te gaan te ontdekken. We zijn dan ook erg blij dat onze website nu ook in het Duits is!