Wij van Koala Creek houden van de natuur en alles omtrent een schoner milieu. Vandaar dat wij onszelf ook gelukkig mogen prijzen dat wij van onze passie ons werk hebben kunnen maken. Door meer mensen in aanraking te laten komen met de natuur, hopen we tegelijkertijd dat er meer begrip en respect voor zal komen. We leven namelijk met z’n allen op deze mooie aardbol en daar moeten we zuinig op zijn. Zoals sommigen van jullie al weten, geeft een verblijf in de natuur een gevoel van rust. Even afschakelen van het drukke dagelijkse leven zodat onze batterij weer volledig opgeladen kan worden.

Het zou echter zonde zijn als dat in de toekomst niet meer mogelijk is. De dreiging van klimaatverandering, gepaard met ontbossing, zorgt ervoor dat veel natuurlijk leefgebied zal gaan verdwijnen. Alleen samen kunnen wij hier verandering in brengen. Koala Creek is zich daar ook van bewust en wilt graag haar steentje bijdragen.

1 daktent = 1 boom

Koala Creek zal in samenwerking met Trees for All één boom per verkochte daktent gaan sponsoren. Op deze manier proberen wij een kleine bijdrage te leveren aan de herbebossing van onze mooie natuur. Wanneer jij dus een Koala Creek daktent gaat kopen, help je direct mee aan het herstel van de natuur. Zo zorg jij er samen met ons voor dat toekomstige generaties ook nog van deze prachtige natuur kunnen blijven genieten. En daar gaat het uiteindelijk allemaal om. Een duurzamere manier van denken en leven, maar ook een toekomstbestendige natuur die niet meer door mensen wordt aangetast.

Trees for All

Trees for All is al meer dan 20 jaar bezig met de herbebossing van de natuur. Het is een erkende en betrouwbare stichting die zich elke dag inzet om de natuur voor toekomstige generaties te behouden. Tijdens het bestaan van Trees for All zijn er al ruim 6,1 miljoen bomen en struiken geplant, zijn er 42 bossen geplant en hersteld en is er al voor meer dan 450.000 ton aan CO2 gecompenseerd. Het planten van nieuwe bomen en bossen gebeurt zowel in Nederland als in het buitenland.

Mocht je zelf nog een extra bijdrage willen leveren aan het behoud van bossen? Dan kun je op de website van Trees for All ook zelf een persoonlijke bijdrage leveren. Ook is het mogelijk om een boom cadeau te geven aan iemand. Zo kun je anderen ook bewust maken van het belang van natuurbehoud.

Koala Creek en Trees for All danken je alvast voor jouw bijdrage!