De daktent ondertent, niet alleen bij slecht weer!

De daktent ondertent, niet alleen bij slecht weer!

Wanneer je met een daktent onderweg bent lacht je de zon natuurlijk niet altijd toe. Het kan ook wel eens enkele dagen bewolkt zijn of het blijft regenen. Ook dan is het kamperen met een daktent geen probleem. Je zult jouw daktent meestal alleen gebruiken om te slapen. Maar wist je al dat Koala Creek voor veel daktenten een ondertent heeft? Een ondertent kun je middels een rits en/of pees aan jouw softcover Koala Creek daktent monteren en bied je niet alleen bescherming bij minder goed weer maar ook  zee van extra  ruimte. Prima om de spullen die droog moeten blijven in neer te zetten. Je kunt er natuurlijk ook extra slaapplekken in maken. Of je hond kan erin blijven liggen en hoeft zo niet de trap op! We hebben ondertenten in diverse materialen, diverse hoogte, verlengstukken, zelfs kleine universele ondertenten die onder meerdere merken daktenten passen. Kortom een Koala Creek® ondertent is een perfecte aanvulling op een daktent!

Koala Creek® HD ondertenten, voor de TEIDE 160 en 190 modellen.

Dit zijn echte 4 seizoenen ondertenten voor onze TEIDE 160 (ook voor de Overlander) en 190 modellen. De HD (Heavy Duty) zijn gemaakt van hetzelfde tentdoek als de Koala Creek® TEIDE 160; TEIDE 160 OVERLANDER en de TEIDE 190 daktenten.  Ze worden, heel gemakkelijk, in een pees getrokken en daarna met een koppelrits aan de overdekte instap van een Koala Creek TEIDE daktent vastgeritst. Er zit een stevige uitritsbare vloer in zodat alles droog kan staan.  Er zit BPM (Black Privacy mesh) insecten gaas in de 2 ramen en voor de deur. In de 2 raamopeningen zit een  (oprolbaar) doorzichtig plastic raam. Zodat je ook naar buiten kunt kijken als het regent of koud is. Leverbaar in diverse hoogtes (voor de Koala Creek® TEIDE 160 daktent). En heel gemakkelijk: binnenin de ondertent zitten aan de bovenkant riemen waarmee je de hoogte circa 20cm. kunt verstellen! Heb je een hogere auto of bus, geen probleem. Er zijn ook verlengers leverbaar!
TIP: Als je niet in de daktent hoeft te zijn kun je de ladder gewoon omhoog geklapt aan de bodem vastzetten.

daktent ondertent

Koala Creek® LW ondertenten, voor de TEIDE 140 en 160 modellen.

Sommige klanten vinden de HD ondertenten wat aan de zware kant. Daarom hebben we de lichtere LW (Leight Weight) Koala Creek ondertenten ontwikkeld voor de Koala Creek® TEIDE 140 en 160 modellen. Gemaakt van het sterke, maar lichtere, polyester doek wat we ook voor bijvoorbeeld de flysheet gebruiken. Maar dan in een grijstint welke goed bij de daktenten past. Deze ondertenten worden ook in een pees getrokken en daarna met een koppelrits vastgeritst. Ook hier 2 ramen en een deur met BPM (Black Privacy mesh) insecten gaas, dezelfde uitritsbare vloer. En ook verlengers leverbaar.

 

Universele Koala Creek® Douche – WC – omkleed ondertenten.

Dit zijn echte snelle pareltjes. Ze passen niet alleen onder de Koala Creek® TEIDE daktenten, maar ook onder de Koala Creek® EIGER 160K daktenten (Zonder overdekte instap) Deze worden alleen in de pees rondom de bodem getrokken. Ze passen ook onder veel andere merken daktenten met een breedte van 140 en 160 cm. welke een peesgleuf om de bodem heen hebben.

 

Meer weten over Koala Creek® ondertenten?

Maak een afspraak met een van onze dealers, hij kan jou verder informeren